Gerechtjes

Onderstaande gerechtjes zijn wat kleiner van formaat, zodat u meer dan één gerecht kunt kiezen en zelf uw avond kan invullen zoals u wilt. In combinatie met een van de specials maakt u een ‘klassiek’ menu met voor- en hoofdgerecht.

 

– KOUD –

Hollandse buffelmozzarella    8,75   
Met basilicum, tomaat, radijs en oude kaascrumble 

Salade van witte en groene asperges    8,75   
Met daslook, eidooier en krokante aardappel  

Inside-out tonijn      9,5
Tartaar van tonijn met avocado, nori, furikake, rijst en wasabicrumble  

Inktvis     8,5
Met groene appel, karnemelk, enoki, ponzu en algenkrokant  

Pekingeend 2.0     8,5 
Met komkommer, hoisin, wilde rijst, limoenblad en krokant van five-spice   

Gerookte rib-eye    9,5 
Met 3 jaar gerijpte oplegkaas, truffel, hazelnoot, vijgen en desemkrokant   

 

– WARM – 

Gepofte zoete aardappel      8.5    
Met artisjok, gebrande ui, cantharellen, pompoenpitten en baharat

Bloemkool    8,5   
3 bereidingen van bloemkool, met Ras-el-Hanout, druiven, vegan demi-glace en lamsoor 

Crab-benedict     10
Krabsalade met briochebrood, spinazie, gepocheerd ei en luchtige Hollandaisesaus

Gegrilde peensoorten     8.5    
Met gele curry, groene linzen, sinaasappel, hangop en dukkah 

Dorade     9
Met gepofte pompoen, snijbiet, krokant van pompoen, gember-yuzubouillon 

Krokante lamszwezerik      9
Met tuinbonen, doperwten, Pecorino en bonenkruid

Braambrugs big     9
Met thijmboter, gedroogde pruimen, paksoi, asperges en snijbonenjus 

Picanha steak grain-fed     9,5 
Van het Gasconne rund. Met peterseliewortel, trostomaat, prei, ragout van rundertong en spekjus

Geef een reactie