Gerechtjes

Onderstaande gerechtjes zijn wat kleiner van formaat, zodat u meer dan één gerecht kunt kiezen en zelf uw avond kan invullen zoals u wilt. In combinatie met een van de specials maakt u een ‘klassiek’ menu met voor- en hoofdgerecht.

Gerookte rode biet & geitenkaas    8,5     
Met balsamicoazijn, waterkers en gedroogde druiven 

Palette van gemarineerde groenten    8     
Met gerookte olijfolie, Thaise basilicum en vanille 

Gravad Lax van Noorse zalm     9
Met wakame, watermeloen, gin, komkommer en sesamkletskop 

Inktvis     8,5
Met groene appel, karnemelk, enoki, ponzu en algenkrokant  

Pekingeend 2.0     8,5 
Met komkommer, hoisin, wilde rijst, limoenblad en krokant van five-spice   

Gerookte rib-eye    9,5 
Met 3 jaar gerijpte oplegkaas, truffel, hazelnoot, vijgen en desemkrokant   

Gepofte zoete aardappel      8.5    
Met artisjok, gebrande ui, cantharellen, pompoenpitten en baharat

Knolselderij    8,5     
In zoutkorst gegaarde knolselderij met cantharellen, crème van bladpeterselie en paddestoelenketchup 

Snoekbaars     9
Met romige venkelsalade, fenegriek, kastanjechampignons en crème van aardappel en groene mosterd 

Gegrilde peensoorten     8.5    
Met gele curry, groene linzen, sinaasappel, hangop en dukkah 

Dorade     9
Met gepofte pompoen, snijbiet, krokant van pompoen, gember-yuzubouillon 

Lasagne van lamsnek      9
Langzaam gegaarde lamsnek met ricotta, groene groenten, gremoulata en lamsjus 

Buikspek     8,5
Langzaam gegaarde buikspek met crème van gekarameliseerde ui, bimi en crème van koffiebonen  

Staartstuk grain-fed     9,5 
Met ragout van rundertong, peterseliewortel, trostomaat, krokante prei en spekjus 

Geef een reactie