Gerechtjes

Onderstaande gerechtjes zijn wat kleiner van formaat, zodat u meer dan één gerecht kunt kiezen en zelf uw avond kan invullen zoals u wilt. In combinatie met een van de specials maakt u een ‘klassiek’ menu met voor- en hoofdgerecht.

Tartaar  van tomaat    8     
Met kappertjes, piccalilly, augurk relish en parelcouscous 

Terrine van groenten    8     
Met tuinbonenpesto, salade van fregola sarda en balsamico azijn 

Tijgergarnaal met gele curry     9
Tempura, gemarineerde groenten en koriandercrème 

Gemarineerde makreel     8
Met avocado, diverse tomaten, gel van bergamot en jus van komkommer en miso 

Pastrami     8,50
Pastrami van rund, met mierikswortelcrème, aardappelmosterdkrokantje, peterseliemayonaise en curly cale   

Carpaccio van hert    9
Met veldsla, kweepeer en crème en chips van topinamboer  

Aubergine     8     
Met bloemkoolcouscous, kikkererwten, pijnboompitten en basilicumjus   

Knolselderij    8     
In zoutkorst gegaarde knolselderij met cantharellen, crème van bladpeterselie en paddestoelenketchup 

Snoekbaars     8,50
Met romige venkelsalade, fenegriek, kastanjechampignons en crème van aardappel en groene mosterd 

Rode biet en vijg     8     
In rode bietensap gemarineerde vijg, gegrilde biet, Bleu d’Avergne, venkel en bietenblad

Zeewolf     8,50
Met gefrituurde mosselen, bospeen, prei en dragoncrème 

Lasagne van lamsnek      9
Langzaam gegaarde lamsnek met ricotta, groene groenten, gremoulata en lamsjus 

Buikspek     8
Langzaam gegaarde buikspek met crème van gekarameliseerde ui, bimi en crème van koffiebonen  

Bavette     9
Met aubergine, zwarte knoflook, meiknol en jus met limoenblad   

Geef een reactie