Kerst 2018

Ook dit jaar zijn wij 2 kerstdagen open.

Bel snel voor een reservering!

024-737-0511

of mail naar info@bombarienijmegen.nl

 

 

Palette van gemarineerde groenten, crème van gerookte olijfolie, Thaise basilicum, vegan vanille mayonaise, afgewerkt met kruiden en cress

Of

“Graved lachs” van Noorse zalm, crème van wakame, in gin gemarineerde watermeloen, zoetzuur van komkommer, sesamkletskop en zilte plantjes

***

Gerookte rode biet, brulee van jonge geitenkaas, gelei van balsamico azijn, creme van waterkers en gedroogde blauwe druiven

Of

Kaantjes van lamszwezerik, salade en chips van aardpeer, gemarineerde groene asperge, vadouvan crème

***

Gegrilde en gemarineerde peensoorten met gele curry, groene linzen, bloedsinaasappel en frisse hangop en dukkah

Of

“Bouillabaisse” geroosterde coquille met gekonfijte aardappel, bospeen, venkel, rivierkreeft, gepofte zoetzure mini tomaat en jus van schaaldieren

***

Gepofte zoete aardappel met artisjok, gebrande ui, creme van baharatkruiden, cantharellen, geroosterde pompoenpitten en pompoenpit olie

Of

Biefstuk en stoof uit de bout van het hert, taartje van aardappel en hertenham, creme van artisjok, zwarte knoflook, cantharellen, gebrande zilveruitjes en jus afgemaakt met sherry azijn

***

Selectie van 4 Europese kazen met vijgenjam, rogge-vijgen brood, druiven en noten

En/of

Taartje van pure chocolade en gebrande merengue, gezouten karamel, hazelnoot praline, gebrande hazelnoot, en karamel roomijs

 

 

4 gangen: €37,50

5 gangen: €42,50

6 gangen €49,50

Kiest u er voor het volledige menu vegetarisch te eten, dan passen wij de prijs aan:

4 gangen €34,-

5 gangen: €39,50

6 gangen: €42,- 

Eventuele allergieën en/of diëten? Geen probleem. Graag even aangeven bij de reservering, dan houden wij daar rekening mee.